_

Budapest legszebb útvonalai egykerekűn
2018.12.04 21:47
INMOTION
Budapest legszebb útvonalai egykerekűn

Budapest legszebb útvonalai egykerekűn

Sokan vannak, akik nem csak munkába járásra és városi közlekedésre használják kedvenc e-járgányukat, hanem egy-egy napsütéses hétvége alkalmával szívesen kirándulnak is vele. És milyen jól teszik, ugyanis a megbízható elektromos közlekedési eszközök segítségével sokkal több látnivaló bebarangolható, mint gyalog, ráadásul plusz szórakozási faktort is ad az élményhez. Budapesten számos olyan nevezetesség van, mely felfedezéséhez időre és energiára van szükség. Ezeket kár lenne kihagyni, így hát szerencse, hogy az Inmotion e-járgányai rendelkeznek kellő erőforrással mindkettőtök számára. Hála az 36V 4,4 Ah Lithium akkumulátor kapacitásának, akár 35 kilométert is bekirándulhatsz egyetlen feltöltéssel, de kikapcsolódásnak sem rossz megállni egy neves cukrászdában vagy kávézóban, ahol Te és elektromos járműved együtt töltődhettek egy kicsit. A nagy teljesítmény és kiváló tervezés mellett biztonságos és tartós, így amiatt sem kell aggódnod, hogy cserben hagy a Hősök Terén.  Plusz dolog, amivel érdekessé tehető a túra, hogy a legtöbb e-masinát Bluetooth-on keresztül összekapcsolhatod okostelefonoddal, így nyomon követheted teljesítményedet, sebességedet és a megtett távot is. Amennyiben csoportos túrát szerveznétek akkor is biztonságosan gurulhat együtt a csapat, a hátsó féklámpák figyelmeztetnek mielőtt a Vajdahunyad várát csodálva utolérnénk a másikat.

Összeszedtük Budapest legszebb útvonalait, melyeknél legálisan, a KRESZ szabályait betartva élvezhetjük kedvenc elektromos járművünket. Csoportos kiránduláshoz is megfelelő. Kis domb nem akadály:

Kezdésnek jó lesz: első túrának egy könnyebb útvonalat ajánlanánk. A start legyen a Parlament, és elektromos bicikliddel, rollereddel vagy egykerekűddel szeld át a Kossuth-teret. Ez a bicikliút rávezet az Andrássy-útra, onnan pedig irány a Hősök tere. Innen szintén bicikliút fog tovább vinni a Városligetbe. Itt e-zz be a Vajdahunyad vára udvarába és tarts egy kis pihenőt.

Irány a belváros: a start most a Kálvin téren van, onnan pedig a Múzeum körút, ahol a Nemzeti Múzeum madárcsicsergős kertjében megéri elidőzni. Ezután elektromos járműveddel vedd az irányt a Deák tér felé, ahol a színes városi forgatag, a számtalan program és rengeteg gasztro finomság vár. A túra végállomásának a Szent István teret ajánljuk, ahol hazánk leggyönyörűbb bazilikája található.

Elektromosan a Duna mentén: Az Árpád hídtól egészen a Lágymányosi hídig eljuthatsz bicikliúton elektromos járműveddel, végig csodálva a Dunai panorámát. A túra közben megéri kitérőt tenni a Margit-szigetre, ahol akár piknikezhetsz, vagy állatokat is simogathatsz. Gyönyörű útvonal, tele látnivalóval: A Duna mentén megcsodálhatod a folyót, a Parlamentet és a Gellért-hegyet, a Rákóczi híd lábánál pedig ott a gyönyörűen kivitelezett Kopaszi gát, ahol megjutalmazhatod magad egy limonádéval vagy egy meleg teával.

Kedvet kaptál egy kis városi túrához? Válassz hozzá elektromos járművet Nálunk.

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac