_

Zöldebb, élhetőbb város elektromos járművekkel

2018.10.04 20:30
INMOTION

Zöldebb, élhetőbb város elektromos járművekkel

 

 

Ki ne ismerné manapság a stresszes, idegeskedős munkábajutós reggeleket és hazajutós délutánokat. A dugók, a zsúfoltság a tömegközlekedési eszközökön és az araszolás az utakon megkeserítik a mindennapokat. 2018-ra kiemelkedő problémává és küldetéssé vált az élhetőbb, zöldebb városok megteremtése. Szerencsére megérkezett egy újfajta közlekedési trend és irányzat, mely amellett, hogy rendkívül szórakoztató és élvezetes, a környezetre sincs káros hatással. Bizony, az elektromos járművek forradalmáról beszélünk, melyeknek a dugók leküzdése mellett nagy előnyük, hogy az autókkal szemben, nincs károsanyag kibocsátásuk. Bár napjainkban a benzines autók „megfelelő” károsanyag kibocsájtású motorokkal vannak felszerelve, a magas szmog értékek még így is riasztóak.

A történet 1996-tól indul, amikor Tonkachi megalkotja az első Li-Ion akkumulátort, mely forradalmasítja az elektromos kerékpározást. Az elektromos bringa azonban csak a 2010-es évek elején indul hódító (elektromos) útjára, amikor világsztárok közlekedési eszközévé válik környezettudatossága miatt.  Ez egy kiemelkedő szempont, ugyanis elektromos mivoltából fakadóan rendkívül környezetbarát, elég csak otthon feltölteni, és már roboghatunk is vele. 

Milyen fajtái vannak? Az Inmotion egyedüli magyarországi disztribútoraként egykerekű járművel, elektromos rollerrel, elektromos biciklivel és hoverboarddal találkozhatsz nálunk. Mindegyik magas minőségű, kiváló felépítésű, strapabíró anyaghasználatú kis jármű, melyekkel szórakoztató minden út.  Többségük összecsukható, melynek köszönhetően rossz idő esetén bármikor fel lehet velük pattanni a zsúfolt tömegközlekedésre. A maximális sebességük akár 30 km/h, és egyetlen töltéssel 30-45 kilométert is képesek megtenni.

Mennyi idő alatt térül meg? Ha az éves BKV bérlet árakat, az áram átlagárát, a választott roller motorteljesítményét és a munkanapok számát is figyelembe vesszük, úgy azt mondhatjuk, hogy egy komolyabb elektromos roller ára átlagosan 1-1,5 év alatt megtérül, és utána szinte havi párszáz forintból fenntartható.

Csatlakozz Te is az elektromos járművek forradalmához, válaszd ki a Hozzád legjobban passzoló e-járművet és rendeld meg.

Webáruház készítés
Ár Radar árösszehasonlító és piac